Delta på POPUP INNOVATION PARTY!

En spännande utmaning för alla studenter. Är du student vid Luleå tekniska universitet? Nu kan du utmana din kreativitet, träffa nya människor och utveckla dina problemlösar-skills på en och samma gång!

Universitetet bjuder in dig att delta på vårt POPUP INNOVATION PARTY på Meeting Point på campus den 8 december. Du kan anmäla dig själv eller ta med upp till fyra studentkompisar. Om du enbart anmäler dig själv kommer du att teamas upp med andra studenter på plats. Ni får sedan ta er an en RIKTIG utmaning från ett RIKTIGT företag under en intensiv och spännande eftermiddag. Mot slutet av dagen får ni pitcha era lösningar för företagen.

Under hela evenemanget får ni hjälp av seniora experter som stöttar er med metoder och coachning. Vi börjar dagen med att äta lunch tillsammans och avslutar med en middag. Vi bjuder även på snacks och dryck under hela eftermiddagen så att ni kan hålla er pigga och på tårna.

Är du intresserad? Anmäl dig till eventet så snart som möjligt då vi erbjuder max 40 platser. När dessa är fyllda stänger vi anmälan, senast den 5 december.

Anmäl ditt deltagande nu! →

POPUP INNOVATION PARTY är utvecklad inom projektet Samverkan för innovation och regional tillväxt (SIRT) och drivs av Luleå tekniska universitet med LTU Business som partner samt finansieras av EU/ERUF, Tillväxtverket, Region Norrbotten, Skellefteå kommun och Luleå tekniska universitet.