2 x affärskonsulter med hjärtat i norr

Vill du vara med och förbättra framtiden för norra Sverige? Vi söker två seniora affärskonsulter som vill växa med oss och hjälpa våra kunder och partners att utveckla innovationer, affärsstrategier och samarbeten som leder till en bättre framtid.

Vi söker prestigelösa medarbetare som gillar att bygga förtroenden och skapa relationer. Ni har relevant akademisk examen som civilingenjör, ekonom eller liknande och uttrycker er obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Egenskaper som nyfikenhet, lätt att förstå ny teknik och att trivas med flera parallella uppdrag är utmärkande.

Meriterande erfarenheter av entreprenörskap eller konsultarbete värdesätter vi. Annan erfarenhet kan vara som anställd inom verksamhetsutveckling, tjänste- och produktutveckling. Vi ser det som mycket positivt om ni också har ett väletablerat nätverk både inom näringsliv, akademi och samhälle.

Om rollen

Vi söker en innovationsledare med främsta uppdrag att hitta potentialen i nya idéer från akademin, och en affärskonsult som hjälper företag att växa genom samverkan med akademi och institut.

Som innovationsledare använder du vår egenutvecklade metod Innovation Due Diligence™ för att hjälpa forskare att undersöka potentialen i deras idéer och resultat som bidrar till att universitetets verksamhet skapar nytta i samhället.

Som affärskonsult fångar du behov hos företag och hjälper dem att dra nytta av både akademins och Sveriges forskningsinstituts resurser för att utveckla sin verksamhet och ta strategiska steg framåt.

Vi välkomnar er som trivs och vill utvecklas i en entreprenöriell företagskultur där proaktivitet, samarbete och kundfokus värdesätts.

Om oss

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som ägs av Luleå tekniska universitets holdingbolag, LTU Holding, med övergripande uppdrag att skapa nytta för näringsliv och samhälle med fokus på Norrbotten och Västerbotten. Vår tjänsteportfölj har sin tyngdpunkt i marknadsanalyser, strategier och tillväxtfrågor. Internationellt har vi vuxit kraftigt de senaste åren men våra hjärtan slår hårdast för norra Sverige och hållbar regional utveckling – som de gjort sedan Star Wars IV Return of the Jedi hade biopremiär och Motorola lanserade världens första mobiltelefon.

Vi hoppas att du som söker delar vårt intresse av att utveckla hållbara företag och vill bidra till ett team med en bred mix av utbildningsbakgrunder och yrkeserfarenheter.

Om anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Luleå eller Skellefteå

Bli vår nästa kollega, sök idag!

Här söker du

Vi tar hjälp av Jefferson Wells i rekryteringen. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, telefon 070-3774891, inger.sundgren@jeffersonwells.se

Rekrytering sker löpande så skicka en ansökan idag.

Bli tipsad om fler tjänster

Inte rätt timing eller roll för dig?

Vi vet hur det är – mycket ska stämma när man byter jobb. Kanske är det inte rätt tidpunkt för dig just nu, eller känns inte den här rollen helt rätt för dig?

Då vill vi tipsa om att skicka oss en intresseanmälan så att vi har dina kontaktuppgifter och kan tipsa dig nästa gång något är på gång.

OBS! Du som vill söka en specifik annonserad tjänst ska söka via länken till Jefferson Wells ovan.

Läs mer