Vi söker affärsutvecklare med hjärtat i norr

Vill du vara med och förbättra framtiden i norra Sverige? Vi söker dig som vill växa med oss och hjälpa våra glokala kunder och partners att utveckla innovationer, affärsstrategier och samarbeten som leder till en bättre framtid.

Vi söker dig som gillar att bygga förtroende och skapa relationer. Vi tror att du lyssnar nyfiket för att kunna samla information och genomföra en relevant analys. Du har en relevant akademisk utbildning i botten och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Kanske har du drivit eget eller jobbat som konsult och har ett väletablerat nätverk eller så har du varit anställd inom verksamhetsutveckling, marknadsföring/sälj eller tjänste- och produktutveckling.

Om rollen

Tillsammans med medarbetare som har en stark passion hjälper du våra kunder och regionen som helhet att utvecklas. I din roll har du chans att jobba med människor, idéer och organisationer såväl regionalt som internationellt. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en bredd av kunder och uppdrag i samverkan med Luleå tekniska universitet, ibland med kommuner och ibland med forskningsinstitut i Sverige eller någonstans i Europa. Vi välkomnar dig som trivs och utvecklas i en entreprenöriell företagskultur där nya idéer och flexibilitet värdesätts.

Ena dagen hjälper du ett företag rörande ett samarbete med Luleå tekniska universitet, nästa dag arbetar du med en strategi för hur en produkt eller tjänst att nå en internationell marknad eller med rådgivning hur ett bolag kan söka EU-finansiering för att utveckla sin produkt eller tjänst.

Om oss

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som ägs av Luleå tekniska universitet med övergripande uppdrag att skapa nytta för näringsliv och samhälle med tyngdpunkt på Norrbotten och Västerbotten. Vår tjänsteportfölj har sin tyngdpunkt i marknadsanalyser, strategier och utvecklingsfrågor i samverkan mellan företag och Luleå tekniska universitet. Internationellt har vi vuxit kraftigt de senaste åren med uppdrag i ett flertal europeiska samverkansprojekt. Våra hjärtan har klappat för norra Sverige och hållbar regional utveckling sedan Star Wars IV Return of the Jedi hade biopremiär och Motorola lanserade världens första mobiltelefon.

Vi hoppas att du som söker delar vårt intresse av att utveckla hållbara företag och vill bidra till ett team med en bred mix av utbildningsbakgrunder och yrkeserfarenheter – ett team som vi gärna fortsätter att bredda för att tillsammans kunna forma framtiden.

Om anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Luleå eller Skellefteå

Bli vår nästa kollega, sök idag!

Här söker du

Vi tar hjälp av Experis i rekryteringen. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, telefon 070-3774891, inger.sundgren@se.experis.com

Rekrytering sker löpande så skicka en ansökan idag.

Bli tipsad om fler tjänster

Inte rätt timing eller roll för dig?

Vi vet hur det är – mycket ska stämma när man byter jobb. Kanske är det inte rätt tidpunkt för dig just nu, eller känns inte den här rollen helt rätt för dig?

Då vill vi tipsa om att skicka oss en intresseanmälan så att vi har dina kontaktuppgifter och kan tipsa dig nästa gång något är på gång.

OBS! Du som vill söka en specifik annonserad tjänst ska söka via länken till Experis ovan.

Läs mer