Affärsutvecklare

Nu söker vi dig som skulle vilja vara med från början på något som kan bli väldigt stort. Vi jobbar med nya idéer och banbrytande forskningsresultat, i rollen som affärsutvecklare blir du den strategiska partnern och bollplanket som kan öka chanserna för dessa att komma världen till nytta.

Din roll
Det är i många fall en häftig resa – där din nyfikenhet och ditt affärssinne kombinerat med vår metodik är det som gör att nya idéer och ny teknik utvecklas och kan få fäste. Du ser potentialen i nytänkande forskning och nya idéer, kan skapa effektiva strategier för att omvandla dem till nya produkter, tjänster och företag. Vi söker dig därför dig som vill och utveckla innovationssystemet i norra Sverige och därmed driva till samhällsutvecklingen och näringslivet framåt.

Allt det som är mänsklighetens utmaningar drivs det nytänkande forskning inom. Hos oss kan du få en avgörande roll i att ta världen närmare de globala hållbarhetsmålen likväl som att lägga grunden för nästa stora internationella succéföretag med norrländska rötter. Det är många spännande exempel som gått före, men vi tror att det bästa ännu inte hänt. Särskilt inte med den kraft som finns i den gröna omställningen i norr just nu.

Dina ansvar och arbetsuppgifter
Som affärsutvecklare på LTU Business ingår du i ett team som hjälps åt att identifiera och utveckla potentiella innovationer från universitetet, du möter forskare och är deras viktiga första stöd i att ta sin idé och vision vidare mot ett förverkligande.

Med hjälp av vår beprövade metodik och stöd av expertkonsulter som kompletterar din kompetens undersöker du möjligheterna och potentialen i idéerna, genomför marknadsundersökningar, hjälper till med skydd av intellektuella rättigheter, tester av prototyper eller andra demonstrationer av idéerna.

Du stödjer idébäraren i kontakten med andra aktörer i innovationsekosystemet som LTU Business har nära samarbeten med – till exempel inkubatorer när idén har potential att bli starten på ett nytt företag.

Dina kvalifikationer

 • Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna som ingenjör.
 • Du har relevant erfarenhet från affärsutveckling eller liknande arbetsuppgifter inom produkt- och tjänsteutveckling.
 • Du har lätt att sätta dig in i ny teknik och vilka utmaningar som kan finnas i dess utveckling till nya produkter och tjänster.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete att utveckla innovationer eller erfarenhet från startup-världen

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du:

 • Kan möta människor på ett prestigelöst sätt som skapar förtroende och långsiktiga relationer
 • Är nyfiken på ny teknik och människor
 • Har lätt att samarbeta med forskare, företagare och kollegor
 • Kan ta ett stort personligt ansvar i dina uppdrag och leveranser, samt för dina kollegors och bolagets utveckling
 • Vågar ta en vägledande roll och leverera det värde som kunden behöver, med hög servicenivå
 • Är kreativ och kan hitta nya tillvägagångssätt som fungerar i verkligheten
 • Har en god social förmåga, är en lyhörd lyssnare och är bra på att sätta dig in i andras perspektiv
 • Kan ge och ta feedback och kommunicera väl med både kollegor och kunder
 • Har för vana att behandla dina kollegor med omtanke, att ställa upp för dem och vara generös med din kompetens – och själv be dem om hjälp när du behöver den

Vad vi erbjuder dig
LTU Business arbetar för hållbar tillväxt i Norra Sverige och ditt arbete hos oss kommer att präglas av en positiv framåtanda. Vi skapar möjligheter för våra kunder, för samhället och för dig som är vår medarbetare. Vi är lyhörda för dina idéer och erbjuder dig en plattform där du kan utforska nya riktningar i ditt yrkesliv och forma en vardag som passar dina intressen och förutsättningar.

Här blir du en viktig och uppskattad medlem i ett entreprenöriellt team med en stor bredd av perspektiv och erfarenheter. En del av oss är nyexaminerade och i början av våra karriärer. Andra är erfarna affärsutvecklare som startat bolag, varit vd:ar och suttit i bolagsstyrelser. Vi strävar efter att skapa arbetsgrupper som möjliggör ett ömsesidigt utbyte av kunskap.

Vi arbetar proaktivt för att alla våra medarbetare ska växa i sin profession: genom vidareutbildning, erfarenhetsutbyte, mentorskap och möjligheter för var och en att ta sig an nya och större utmaningar. Vi tror att det ger oss som individer en varaktig känsla av meningsfullhet och att vi samtidigt levererar ännu bättre som tjänsteföretag.

Som arbetsgivare arbetar vi målmedvetet för att skapa en stark gemenskap, delaktighet och ett stort ömsesidigt förtroende. Därför är det naturligt för oss att alla medarbetare bjuds in att delta i vår egen affärsplanering och företagsutveckling. Vi har även bildat flera sociala grupper inom företaget som bland annat arrangerar gemensamma sportaktiviteter, after works och utflykter.

Kontakt för mer information
Om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till:

AXÖ Consulting 
Maria Josefsson
Rekryteringskonsult
Tel 070-842 23 35
maria.josefsson@axoconsulting.se

LTU Business 
Anna-Sara Lantz
HR- & Konsultchef
Tel 070-724 45 45
anna-sara.lantz@ltubusiness.se

Ansökan
Urvalsprocessen sker löpande, sista ansökningsdag är 31 augusti. I den här rekryteringen samarbetar vi med Axö Consulting.

Sök tjänsten här

 

Så är det att jobba hos oss

Dags för ett meningsfullt jobb?

Du kanske vill veta mer om hur det är att jobba hos oss? Här kan du läsa mer om vår historia, våra värderingar och vad vi erbjuder dig.

Läs mer
?>