Vi söker affärsutvecklare med hjärtat i norr

 

Vill du vara med och förbättra framtiden i norra Sverige? Vi söker dig som vill växa med oss och hjälpa våra globala kunder och partners att utveckla innovationer, affärsstrategier och samarbeten som leder till en bättre framtid.

Tillsammans med medarbetare som har en stark passion hjälper du våra kunder och regionen som helhet att utvecklas. I din roll har du chans att jobba med människor, idéer och organisationer såväl regionalt som internationellt. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en bredd av kunder och uppdrag i samverkan med Luleå tekniska universitet, ibland med kommuner och ibland med forskningsinstitut i Sverige eller någonstans i Europa. Vi välkomnar dig som trivs och utvecklas i en entreprenöriell företagskultur där nya idéer och flexibilitet värdesätts.

Ena dagen hjälper du ett företag rörande ett samarbete med Luleå tekniska universitet, nästa dag arbetar du med en strategi för hur en produkt eller tjänst att nå en internationell marknad eller med rådgivning hur ett bolag kan söka EU-finansiering för att utveckla sin produkt eller tjänst.

Läs mer om rollen här.