Kontakpersoner

Monica Äijä-Lenndin

Projektledare070-913 15 50Aurorum 1A, Luleå

Niklas Grönberg & Lisa Ek

Projektledare

Så tycker tidigare deltagare

”Nu har jag nya verktyg som jag kan omsätta i praktiken tillsammans med teamet.”

När pandemin slog till och gästerna lyste med sin frånvaro var krisen i besöksnäringen ett faktum. Haparanda Stadshotell, likt många andra, tvingades ställa om verksamheten över en natt. En som läget till trots ändå vågade tänka långsiktigt var Susanne Wallin, hotellets VD och ägare. För henne blev Besöksnäringens Tillväxtakademi en boost helt i rättan tid.

Läs hela storyn
Så tycker tidigare deltagare

Programmet gav Kukkolaforsens VD en strategisk nyckelknippa

Martin Spolander, VD och delägare i familjeföretaget Kukkolaforsen Turist & Konferens AB, var en av deltagarna i Besöksnäringens Tillväxtakademi när programmet startade 2021. Programmet är speciellt utformat för att ge ledare inom besöksnäringen praktiska verktyg och nya strategier i utvecklingen av sin verksamhet.

Läs mer
Konsten att hitta rätt investerare

LTU Business tog fram investeringsprospekt

I Risudden vid Torne älvs strand vill Gunhild Stensmyr bygga Konsthall Tornedalen – en satsning på 58 miljoner som ska göra Tornedalen till en internationell kulturdestination. För att hitta rätt delägare och säkra den slutliga finansieringen tog hon hjälp av LTU Business.

Läs hela storyn

Partners

Andra populära tjänster

I täten, var du än är på resan. Du som har en utmaning. Du som har en idé. Du som vill växa vidare. Här hittar du workshops och program som andra har tittat på.