AFFÄRSUTVECKLARE

Alexander Bergström

Vår kollega Alexander Bergström är civilingenjör med en master inom innovation och strategisk affärsutveckling. Sedan Alexander började på LTU Business har han arbetat med ett flertal projekt, främst inom gruv- och rymdindustri som konsult. Insatsen har primärt varit innovationsledning, framtagande av marknadsanalyser och Go-To-Market strategier för nya innovationer.

Alexander har också erfarenhet av strategitjänster av olika slag, organisationsutredningar och klusteranalyser för olika industrinätverk. Efter sin utbildning vid Luleå tekniska universitet arbetade han som konsult i Stockholm innan han återvände till Luleå för att börja på LTU Business.

På fritiden trivs han bäst med att vistas i naturen, gärna på skidor under vintertid eller i en båt under sommarsäsongen.

 

Kontakt
alexander.bergstrom@ltubusiness.se
070-373 00 66

Aurorum 1A, Luleå

LinkedIn-profil

”Alexander är oerhört kunnig och professionell, han är en ödmjuk ledare som har förmågan att både analysera och driva på utveckling på ett strukturerat och genomtänkt sätt. Han är dessutom väldigt lätt att samarbeta med och jag kan varmt rekommendera honom som konsult i alla typer av sammanhang.”
– Åsa Johansson, Swedish Space Corporation

Case

Här kan du läsa mer om projekt som Alexander har jobbat med.

?>