Det här får du

Mentor för att växa som ledare. Utifrån dina behov hjälper vi dig att hitta en mentor inom näringsliv eller offentlig verksamhet.

Tematiska träffar (fysiska och digitala) med föreläsningar, workshops och studiebesök, exempelvis inom ämnen som förändringsledning, inflytandestrategier,  ledarskap, nätverkande och win-win relationer.

Resultat från de senaste studierna inom regional utveckling.

Nätverk med närmare 200 ledare som består av tidigare deltagare och deras mentorer. Dessa ledare har ett stort engagemang för regionen och vill utveckla Norrbotten. Nätverket bidrar till nya samarbeten, affärer och kunskapsutbyte.

Röster från tidigare deltagare

Hör vad några av de tidigare deltagarna i Latitude 66 Mentorship tycker att programmet har inneburit för dem.

Ta del av fler berättelser här!

Se videon

”Det var ett väldigt bra år. Min mentor som öppnade dörrar till nya kontakter, ny kunskap och nya verktyg som har blivit otroligt viktiga.”
– Johanna Grimståhl, vd på Brightnest

”Jag hade höga förhoppningar men de överträffades – det här en den bästa utbildning jag har gått.”
– Christian Rimpi, förvaltare på Jokkmokks Allmänning

Närmare 200 ledare har deltagit

Sedan starten 2013 har ledare deltagit från bland andra LKAB, ABB, Agio, Swedish Lapland Visitors Board, Trafikverket, Sparbanken Nord, BnearIT, Region Norrbotten, Naturskyddsföreningen, Luleå Energi, Nolia, BillerudKorsnäs och Länsstyrelsen i Norrbotten.

Kontaktpersoner

Monica Äijä-Lenndin

Projektledare070-9131550Piteå

Helena Karlberg

Projektledare070-341 44 54Luleå

Partners

Andra populära tjänster

I täten, var du än är på resan. Du som har en utmaning. Du som har en idé. Du som vill växa vidare. Här hittar du workshops och kurser som andra har tittat på.

Se alla tjänster
Se alla tjänster