Det här får du

Mentor för att växa som ledare. Utifrån dina behov hjälper vi dig att hitta en mentor inom näringsliv eller offentlig verksamhet.

Tematiska träffar (fysiska och digitala) med föreläsningar, workshops och studiebesök, exempelvis inom ämnen som förändringsledning, inflytandestrategier,  ledarskap, nätverkande och win-win relationer.

Resultat från de senaste studierna inom regional utveckling.

Nätverk med över 200 ledare som består av tidigare deltagare och deras mentorer. Dessa ledare har ett stort engagemang för regionen och vill utveckla Norrbotten. Nätverket bidrar till nya samarbeten, affärer och kunskapsutbyte.

Röster från tidigare deltagare

Hör vad några av de tidigare deltagarna i Latitude 66 Mentorship tycker att programmet har inneburit för dem.

Ta del av fler berättelser här!

Se videon
Johanna Grimståhl, VD och partner Mera Media

”Växte som ledare”

I utvecklingsprogrammet Latitude 66 Mentorship får drivna ledare i Norrbotten möjligheten att växa tillsammans med regionen. För Johanna Grimståhl, vd och partner på Meramedia har programmet betytt mycket.

Läs mer
Christian Rimpi från Jokkmokk

”Jag hade höga förhoppningar men de överträffades”

Utvecklingsprogrammet Latitude 66 ger deltagarna både energi och verktyg till att möta många av framtidens utmaningar i regionen. Christian Rimpi från Jokkmokk deltog i programmet 2018 – 2019 och menar att året betydde mycket för hans utveckling som ledare.

Läs mer

”Det var ett väldigt bra år. Min mentor som öppnade dörrar till nya kontakter, ny kunskap och nya verktyg som har blivit otroligt viktiga.”
– Johanna Grimståhl, vd på Brightnest

”Jag hade höga förhoppningar men de överträffades – det här en den bästa utbildning jag har gått.”
– Christian Rimpi, förvaltare på Jokkmokks Allmänning

Över 200 ledare har deltagit

Sedan starten 2013 har ledare deltagit från bland andra LKAB, Mobilaris, ABB, Agio, Swedish Lapland Visitors Board, Trafikverket, Sparbanken Nord, BnearIT, Region Norrbotten, Naturskyddsföreningen, Luleå Energi, Nolia, BillerudKorsnäs och Länsstyrelsen i Norrbotten.

Kontaktpersoner

Monica Äijä-Lenndin

Projektledare070-9131550Piteå

Helena Karlberg

Projektledare070-341 44 54Luleå

Partners

Andra populära tjänster

I täten, var du än är på resan. Du som har en utmaning. Du som har en idé. Du som vill växa vidare. Här hittar du workshops och kurser som andra har tittat på.

Se alla tjänster
Se alla tjänster
?>