Det här får du

Mentor för att växa som ledare. Utifrån dina behov hjälper vi dig att hitta en mentor inom näringsliv eller offentlig verksamhet.

Tematiska träffar (fysiska och digitala) med föreläsningar, workshops och studiebesök, exempelvis inom ämnen som förändringsledning, inflytandestrategier,  ledarskap, nätverkande och win-win relationer.

Resultat från de senaste studierna inom regional utveckling.

Nätverk med över 200 ledare som består av tidigare deltagare och deras mentorer. Dessa ledare har ett stort engagemang för regionen och vill utveckla Norrbotten. Nätverket bidrar till nya samarbeten, affärer och kunskapsutbyte.

Röster från tidigare deltagare

Hör vad några av de tidigare deltagarna i Latitude 66 Mentorship tycker att programmet har inneburit för dem.

Ta del av fler berättelser här!

Se videon
Anneli Sjömark, VD Sparbanken Nord

”Oerhört givande att vara mentor”

I utvecklingsprogrammet Latitude 66 Mentorship får drivna ledare i Norrbotten möjligheten att växa tillsammans med regionen. Här sker möten inom nätverket samt mellan adept och mentor, och för Anneli Sjömark, VD för Sparbanken Nord är det nu andra gången hon verkar som mentor inom programmet.

”Det bästa är att få träffa människor som jag annars kanske inte skulle fått chansen att möta. Ibland funderar man på vem som är mentor till vem – jag lär mig så otroligt mycket”, säger Anneli Sjömark och lägger till:

”Att få vara en del av nätverket och verka som mentor ger mig näring till att se till de utmaningar som finns; där vi i Norrbotten ska ta tillvara på de möjligheter som ges i den gröna omställningen så det blir bra för, och inte bara i Norrbotten”.

Malin Suneson, Projektchef i Luleå

”Det bästa har varit helheten – nätverket och den personliga utvecklingen”

Malin Suneson, Luleå har varit deltagare i utvecklingsprogrammet Latitude 66 under perioden 2023-2024, ett program som ger deltagarna både energi och verktyg till att möta många av framtidens utmaningar i regionen.

Läs mer

”Så lärorikt och givande att vara mentor”
– Anneli Sjömark, VD Sparbanken Nord

”Det finns en kraft i att uppmärksamma gemensamma utmaningar, oavsett bransch”
– Malin Suneson, Projektchef Lumire i Luleå

Över 200 ledare har deltagit

Sedan starten 2013 har ledare deltagit från bland andra LKAB, Mobilaris, ABB, Agio, Swedish Lapland Visitors Board, Trafikverket, Sparbanken Nord, BnearIT, Region Norrbotten, Naturskyddsföreningen, Luleå Energi, Nolia, BillerudKorsnäs och Länsstyrelsen i Norrbotten.

Kontaktpersoner

Monica Äijä-Lenndin

Projektledare070-9131550Piteå

Partners

Andra populära tjänster

I täten, var du än är på resan. Du som har en utmaning. Du som har en idé. Du som vill växa vidare. Här hittar du workshops och kurser som andra har tittat på.

Se alla tjänster
Se alla tjänster
?>