Berättelser om LTU Business Sommar

Tillsammans med en flerdimensionell community av modiga, framtidsfokuserade ledare i akademi, näringsliv och myndigheter skapar vi synergier och förändring genom ledande metoder, expertis och verktyg.

Se alla kundberättelser
Se alla kundberättelser
Tema

Gruvinnovation

Var med och öka innovationstakten i Sveriges världsledande gruvindustri. I programmet LTU Business Sommar, tema Gruvinnovation, jobbar du tillsammans med andra studenter från hela landet med att undersöka affärspotentialen i en idé relaterad till gruvbranschen. Affärsidén kan vara din egen, vara sprungen ur forskning eller ägas av ett befintligt företag.

Läs mer
Tema

Space Innovation

Bekanta dig med rymdbranschen och undersök potentialen i din egen eller en uppdragsgivares idé. I programmet LTU Business Sommar, tema Space Innovation, jobbar och ditt team med att undersöka affärspotentialen i en idé relaterad till rymdranschen. Affärsidén kan vara din egen, vara sprungen ur forskning eller ägas av ett befintligt företag.

Läs mer
Tema

Startup

Med ideutvecklingsprogrammet Startup Sommar matchar vi dig med en affärsidé från forskare & experter som är världsledande inom sitt område. I team med passionerade kollegor undersöker du affärspotentialen i banbrytande forskning från Luleå tekniska universitet.

Läs mer
Tema

Impact Lab

Impact Lab är ett roligt och utvecklande idéutvecklingsprogram för dig som vill göra hållbar skillnad med dina drivkrafter och idéer. Programmet fokuserar på att lösa framtidens samhällsutmaningar för social nytta.

Läs mer

Kontaktperson

Karoline Pettersson

Projektledare070-547 96 28Aurorum 1A, Luleå

Partners

Andra populära tjänster

Boosta din potential med Luleå tekniska universitet. Här hittar tjänster kopplat till samarbete mellan studenter, forskare och näringsliv.

Se alla tjänster
Se alla tjänster