Välkommen med din spontanansökan!

Ingen tjänst ute som passar just dig? Vi är alltid intresserade av att få kontakt med dig som har akademisk examen och erfarenhet inom affärsutveckling, managementkonsulting, projektledning och innovationsledning.

Vår rekryteringskonsult, Axö Consulting, tar emot spontanansökningarna.

Luleå: Skicka in din spontanansökan här! 

Skellefteå: Skicka in din spontanansökan här!

Piteå: Skicka in din spontanansökan här!

Kiruna: Skicka in din spontanansökan här! 

Great place to work

Vi är certifierade av Great Place to Work® som varje år listar Sveriges bästa arbetsplatser. De listar företag genom årliga studier baserade på kulturskapande aktiviteter och anonyma utvärderingar från medarbetarna. Vi är stolta över vår certifiering av Great Place to Work® och har som mål att bli ett av de bästa företagen i landet.

”Om du vill driva saker och skapa förändring, då ska du söka dig till LTU Business”

Monica Äijä Lenndin, projektledare

Det här erbjuder vi

Balans i livet

Hos oss är det viktigt att livet går ihop, i det lilla och det stora, och att du som arbetar här känner balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi en flexibel arbetsmiljö där du har möjlighet att ta ledigt när det behövs och delvis kan jobba hemifrån.

Hälsa och omtanke

Med årliga hälsoundersökningar, kontinuerliga temperaturmätningar på personalens välmående, sjukförsäkring, ett maxat friskvårdsbidrag, friskvård på arbetstid och andra hälsoförmåner arbetar vi ständigt för att du ska må så bra som möjligt. Vi stödjer våra medarbetare vid stora händelser i livet och oförutsedda situationer.

Utvecklas med oss

Med ett varierat arbete med möjlighet att fokusera på det som driver dig har du alla chanser till karriärutveckling. Vi arbetar proaktivt för att alla våra kollegor ska växa i sin profession: genom vidareutbildning, erfarenhetsutbyte, mentorskap och möjligheter för var och en att ta sig an nya och större utmaningar.

Meningsfullhet

LTU Business strävar efter att skapa hållbar tillväxt och regional utveckling och gemensamt för hela vårt team är att man drivs av att göra skillnad för andra. Vi vet att varje uppgift kräver rätt kunskaper, färdigheter och metoder, men också glädje, motivation och energi.

En i gänget

Vi är ett socialt gäng som vet att teamwork makes the dream work. Därför bjuds alla kollegor in att delta i vår utveckling. Alla är delaktiga i att skapa sociala event som onsdagsfrukost, högtidsfester, kickoffer, gemensam träning och tårtfirande när det går bra.

Drivna-kollegor-garanti!

Vårt team består av personer av många olika bakgrunder och kunskaper där olika perspektiv tas till vara. En del av oss är nyexaminerade och i början av våra karriärer. Andra är erfarna affärsutvecklare som startat bolag, varit vd:ar och suttit i bolagsstyrelser. Vi strävar efter att skapa arbetsgrupper som möjliggör ett ömsesidigt utbyte av kunskap där vi utvecklas och växer tillsammans.

Värderingar

Våra värderingar är mer än utvalda ord. De är grunden i allt vi gör. De beskriver vilka vi är, vad vi står för och hur vi agerar. De vägleder oss i våra beslut och bygger vår kultur.

Resultatfokuserade
Vi vet att varje uppgift kräver rätt kunskaper, färdigheter och metoder, men också glädje, motivation och energi. Tillsammans skapar vi våra bästa förutsättningar. Vi använder feedback för att utveckla oss själva och våra relationer, och med världsledande forskning i ryggen bygger vi vår verktygslåda.

Intraprenöriella
Att vara intraprenör är att driva förändring, innovation och utveckling. På LTU Business delar vi en gemensam drivkraft och vilja att skapa en bättre framtid. Vi är en katalysator för samarbete och synergieffekter, där vi ofta tar den ledande rollen i projekt som svarar upp mot globala utmaningar.

Modiga
Vi finns till för att hjälpa andra framåt, på en väg som ofta är outforskad och utmanande. Vi svarar upp mot deras mod. Vi ställer de frågor vi måste för att förstå. Vi är öppna med vad vi kan och vad vi tror på för att skapa tillit och förtroende.

Vi berättar gärna mer om LTU Business som arbetsgivare

Anna-Sara Lantz

HR- och konsultchef070-724 45 45
?>