KOMMUNIKATIONSSTRATEG

Beatrice Lind

Möt LTU Business kommunikationsstrateg Beatrice Lind. Beatrice är ursprungligen från västkusten men har hunnit med flera år inom marknadsföring samt kommunikation i både London och Jukkasjärvi innan hon kom till oss på LTU Business.

Hej Beatrice! Vill du berätta lite om vad du jobbar med hos oss?
– Självklart! Jag är kommunikationsstrateg vilket innebär att jag arbetar både med vår egen och våra kunders kommunikation och varumärkesbyggande.

Du har tidigare bl a varit marknadschef på ICEHOTEL, vad kan du mer berätta om din bakgrund?
–Jag är norrbottning sen 2012 och är ursprungligen från västkusten, men har bott sju år i London vilket verkligen har format mig. Jag har alltid fascinerats av bra storytelling, något som ledde till att jag valde en karriär inom marknadsföring.

Vad gillar du att göra på fritiden?
– Mina intressen följer årstiderna så vad jag gör på fritiden varierar mycket. Stora intressen är odling, vintersporter, yoga, mat, foto. För mig är hållbarhet otroligt viktigt och det är därifrån jag får inspiration till många av mina intressen.

Och slutligen, det bästa med att jobba på LTU Business?
– Att komma i kontakt med så många olika branscher, och individer och verksamheter som problemlöser viktiga frågor för framtiden! Superspännande, lärorikt och viktigt.

?>