Idea Venture Cup

 

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet.
Venture Cup IDEA är tävlingen för dig som vill testa om din affärsidé funkar och kan bli nästa succé! Lensway, Naked Juicebar och Hövding är några företag som tävlat i Venture Cup i ett tidigt skede. Genom Venture Cup får du tillgång till entreprenöriella framgångsfaktorer såsom; feedback, inspiration och vårt professionella nätverk. Allt för att hålla motivationen på topp under din process för att förverkliga din affärsidé.

Alla ideér är välkomna att delta i Venture Cup IDEA så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen fortfarande är under 100 000 SEK (externt ägarkapital är inkluderat).

Priskategorier

TOPP20

De 20 starkaste idéerna med störst tillväxtpotential & trovärdighet kvalificerar sig till Venture Cups nationella Topp20-lista samt belönas med 5000kr vardera

FLEMINGSBERG SCIENCE AWARD

För idéer som bidrar till en bättre värld. En vinnare utses med koppling till Flemingsberg (arbetar, studerar eller bor där). Förutom prissumman på 5000 kr får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö.

SPACE PRIZE

Den starkaste idén som även har rymdkoppling kommer att belönas med 5000 SEK

IMPACT IDEA 2030

Priset går till en idé från Västerbotten som har en koppling mot Agenda 2030-målen och som har en plan för hur samhällsnyttan ska mätas. Förutom prissumman på 5000kr får vinnaren även en fri plats till programmet Impact Entreprenör 2030 via Coompanion Västerbotten.

Mer info och anmälan här.

?>