Lunchföreläsning: Cirkulär design – vägen mot lönsamt företagande

Välkommen till en öppen introduktion till hållbarhet och cirkulär design för företag och organisationer.

Cirkulär design är avgörande för att nå hållbara och cirkulära samhällen och verksamheter. Hör Anna Velander Gisslén, hållbarhetsstrateg SVID (Stiftelsen Svensk Industridesign) berätta om arbetet med att skapa verktyg och resurser för företag och organisationers behov i deras omställning till att bli cirkulära.

Det här lär du dig:

1) Hur kan cirkulär design bidra till att forma framtidens ekonomi och främja övergången till ett cirkulärt samhälle?
2) Vilka möjligheter kan digitalisering ge för en hållbar service?
3) Vad behöver designer och affärsledare för att kunna applicera cirkulära affärsmodeller på ett hållbart sätt?

Föreläsningen är del 3 i en serie om 6 delar. I tidigare föreläsningarna fokuserade vi på hur man kan designa sitt värdeerbjudande samt hur man hittar nya marknader. Föreläsningarna är helt öppna och fristående – du är välkommen att delta på denna föreläsning även om du missade de två första.

Om Anna: 
Anna Velander Gisslén en engagemangsdriven entreprenör med lång erfarenhet av kultur- och miljörelaterade uppdrag. Anna arbetar med rådgivning, utbildning och stöd för företag och organisationer för att bidra till deras cirkulära omställning samt öka medvetenheten om hur jämställdhet och inkludering tillsammans med cirkulär design är grunden för att nå hållbarhetsmålen.

Varmt välkommen att anmäla dig nedan!

När

Kl 12 – 12.45 den 28 februari

Var

Du som anmält dig får en Teams-inbjudan mailad till dig innan föreläsningen.

→ Till anmälan

Föreläsningsserien är en del av utvecklingsprogrammet “Hållbar design för nya affärer” som finansieras av Tillväxtverket, Region Västerbotten och Region Norrbotten.

?>