PopUp Innovation Party för LTU-studenter!

Utmana din kreativitet, träffa nya människor och utveckla dina problemlösar-skills på en och samma gång! LTU Business och universitetet bjuder in dig att delta på PopUp Innovation Party.

Du kan anmäla dig själv eller ta med upp till fyra studentkompisar. Om du enbart anmäler dig själv kommer du att teamas upp med andra studenter på plats.

Ni får sedan ta er an en utmaning från ett RIKTIGT företag under en intensiv och spännande eftermiddag. Mot slutet av dagen får ni pitcha era lösningar för företaget.

Under hela evenemanget får ni hjälp av experter som stöttar er med metoder och coachning. Vi börjar dagen med att äta lunch tillsammans och bjuder även på snacks och dryck under hela eftermiddagen så att ni kan hålla er pigga och på tårna.

När: 26 april, 12.30-18
Var: A-huset, Meeting Point, Campus Luleå

Anmäl dig till eventet så snart som möjligt då vi erbjuder max 25 platser. När dessa är fyllda stänger vi anmälan, senast den 21 april.

Anmäl dig här

PopUp Innovation Party är utvecklad inom projektet Samverkan för innovation och regional tillväxt (SIRT) som drivs av Luleå tekniska universitet med LTU Business som partner samt finansieras av EU/ERUF, Tillväxtverket, Region Norrbotten, Skellefteå kommun och Luleå tekniska universitet.

?>