Kostnadsfritt webinar Så lyckas du med din online-försäljning!

Online-försäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med försäljning online utomlands – så läs vidare, detta är för dig!

Enterprise Europe Network & MakesYouLocal arrangerar ett kunskaps- och inspirationswebinar för svenska bolag som överväger eller vill växla upp sin online-försäljning till kunder utomlands. Oavsett om du har fokus på B2C eller B2B så är detta aktuellt för dig.

Vilka är grundförutsättningarna för att du verkligen ska lyckas med din online-försäljning på nya marknader? Vad ska du tänka på innan du lanserar? Vilka är de största möjligheterna och vilka fallgropar bör du undvika? Hur kan du förbättra din online-strategi? Ska du satsa på en egen webbshop eller nyttja relevanta marknadsplatser på din nya marknad?

Frågorna är många, men ta det första steget, häng med på webinaret och det kan bli startskottet för din internationella satsning.

Detta webinar riktar sig till företag som;
1. Företag som inte har någon e-handel idag men vill komma igång och sälja internationellt eller..
2. Har en webbshop men har inget internationellt fokus idag eller..
3. Har kommit igång med online-försäljning internationellt men vill växla upp

Du kommer efter webinariet att erbjudas att delta i en fördjupad workshop där du mer konkret kan jobba vidare med din online-strategi. Dag och tid för workshopen meddelas under webinariet. 

Datum: 17 dec kl. 9 – 10:30

Pris: Kostnadsfritt

Plats: Digital livesändning

Anmäl dig senast 14 dec.

Mer info och anmälan på Enterprise Europe Networks webbsida

Vad är Enterprise Europe Network?

Nya marknader och partners för små- och medelstora företag

Genom affärsnätverket Enterprise Europe Network kan du som litet eller medelstort företag kostnadsfritt få rådgivning och nya affärspartners på utländska marknader. LTU Business är ett av 13 svenska kontor i det världsomspännande nätverket Enterprise Europe Network (EEN). Vi har direktkontakt med över 600 kontor i 54 länder.

Läs mer

Partner

?>