Impact Lab

Impact Lab är ett roligt och utvecklande idéutvecklingsprogram för dig som vill göra hållbar skillnad med dina drivkrafter och idéer. Programmet fokuserar på att lösa framtidens samhällsutmaningar för social nytta.
I programmet får du uppleva en idéresa från start till mål, där målet är att veta hur idén kan bli verklighet. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med andra studenter med hjälp av erfarna affärsutvecklare som stöd.

Det här får du

Alla deltagarna går igenom ett idéutvecklingsprogram där man tar fram lösningar på viktiga samhällsutmaningar. Lösningarna testas för att man ska veta vad som krävs för att genomföra dem och vilket nytta de har potential att skapa. I slutet av sommaren finns en plan för hur lösningen skulle kunna genomföras.

Vem kan delta?

Alla studenter vid Luleå tekniska universitet kan söka till Imact Lab. Det spelar ingen roll vilket program du studerar eller vilken årskurs du går. Du söker ensam och blir tilldelad ett team. Du kan söka från vilken campusort du vill, men basen för programmet är i Luleå.

Tillgång till expertis och finansiering av din utveckling
Under hela sommaren kommer ditt team att få tillgång till erfarna affärsrådgivare från LTU Business AB och andra aktörer i regionen. LTU Business finansierar också de åtgärder som du behöver för att komma vidare i varje del. I slutet av sommaren presenterar deltagarna sina lösningar för potentiella användare, finansiärer och andra intresserade i regionen.

Ansökan

Du måste söka till LTU Business Sommar för att kunna bli antagen till Impact Lab. Berätta för oss i samband med din ansökan till LTU Business Sommar om du är intresserad av just Impact Lab.

Sommarjobba med idéutveckling!

LTU Business Sommar

Impact Lab är en inriktning inom LTU Business Sommar, ett sommarjobb för dig som vill göra skillnad.

Läs mer & ansök

Kontaktperson

Johan Bergström

Affärsutvecklare / Konsultchef070-218 59 19
?>