AFFÄRSUTVECKLARE / KONSULTCHEF

Johan Bergström

Vår kollega Johan Bergström har en spännande bakgrund som egenföretagare, ambulanssjuksköterska och musiker. Sedan 2011 arbetar han som innovationsledare och affärsutvecklare på LTU Business.

Johan är certifierad innovationsledare enligt ISO standard 56002 och är diplomerad i Five disciplines of Innovation vid Stanford University samt som Technology Transfer Professional vid University of Texas. Hans arbete innebär en variation av att arbeta med forskare med att marknadsbedöma tidiga innovationer och att coacha idébärare och entreprenörer i affärsutveckling.

Han leder strategiska och operativa innovationsprocesser, såsom att hjälpa ledningsgrupper och styrelser att tänka framåt istället för att lösa dagens problem, att stötta organisationer med att utveckla operativa förmågor och strukturer för släppa fram innovativt arbete. Johan föreläser och leder workshops om idéutveckling, affärsplanering och innovationsledning.

Johan är också konsultchef hos oss och ansvarar för ungefär halva teamet samt har delat ansvar för bolagets övergripande HR-arbete. Med ett tillitsbaserat och öppet ledarskap strävar han efter att bygga team, att skapa förutsättningar för medarbetare att ha variationsrika och meningsfulla uppdrag samt en balanserad arbetssituation.

På fritiden trivs Johan bäst vid en brasa med familj och vänner, och det får gärna vara över en meter snö utomhus.

Kontakt
johan.bergstrom@ltubusiness.se
070-218 59 19

Aurorum 1A, Luleå

LinkedIn-profil
?>