AFFÄRSUTVECKLARE

Kent Mrozek

Vår kollega Kent Mrozek har arbetat med innovation och affärsutveckling hela sin karriär. Sedan 2011 är han senior affärsutvecklare och innovationsrådgivare åt forskare, startups, små och medelstora företag och entreprenörer.

Kent Mrozek är mycket erfaren av att stötta utveckling av nya affärsidéer i tidiga skeden och att utvärdera potentialen i nya innovationer. Han har varit med och utvecklat samt undervisar i metoden Innovation Due Diligence, ett verktyg för att effektivt utveckla och analysera idéer som bland annat används av forskningsinstitut, lärosäten och företagsfrämjande aktörer runtom i Europa och Sverige. Kent är också kunnig inom frågor kring IP och lisensiering, är i grunden civilingenjör och har själv grundat och drivit flera framgångsrika startups.

På fritiden trivs Kent att vara med familjen i stugan eller på utlandsresor där han mår extra bra om han får hitta på olika aktiviteter. Han åker gärna på långturer med kompisar på skoter eller motorcykel. För att få lite motion så blir det squash med kollegorna.

Kontakt
kent.mrozek@ltubusiness.se
070-270 00 99

Aurorum 1A, Luleå

LinkedIn-profil
?>