Hej och välkommen, Olov!

©fotografviveka österman

Olov Hultdin är vår senaste medlem i Skellefteå-teamet som senior affärsutvecklare. Han kommer senast från ett privatägt investmentföretag i Skellefteå, No Plan B Invest, där han bl.a. drev en entreprenörsskola och var delaktig i två startups, T2 och Green Flight Academy.  Olov är i grunden civilingenjör med inriktning industriell ekonomi.

Hej Olov! Vad kommer du att jobba med hos oss?

Jag vill jobba vidare med att hjälpa företag till hållbar lönsam tillväxt. Och kanske ännu mer än tidigare utifrån ett innovations- och hållbarhetsperspektiv. Mitt jobb innebär att hitta möjligheter och problem hos våra kunder. Och sen hjälpa kunderna att dra nytta av möjligheterna och lösa problemen. Den unika tillgången till spetskompetens genom LTU och vår egen kompetens här på LTU Business tror jag kommer ge ett stort värde till våra kunder.

Vad ser det du mest fram emot?

Att få lära mig mer om innovation och hållbarhet. Det blir superspännande och jag känner att jag är på rätt plats när det gäller det.

Vilken är din viktigaste drivkraft?

Att få göra skillnad på riktigt när det gäller hållbar tillväxt i Norrland. Och ha kul under tiden. Jag kommer ursprungligen från Malå, så jag brinner för inlandet.

Vad skrattar du åt?

Brittisk humor som Pang i bygget.

Varmt välkommen till oss Olov!

?>