Design It Green – för företag

Varför inte låta unga talanger öka attraktiviteten hos ditt företags produkter, tjänster eller affärsmodeller under din semester? Med utgångspunkt i ditt företags unika kvalitéer och med ett tydligt användar- och hållbarhetsfokus arbetar ett team med nästan färdigbakade studenter med just din utmaning under nio sommarveckor, lite drygt 300 timmar.

(Är du student och vill delta i programmet? Då kan du läsa mer och ansöka här!)

Genom programmet får du möjlighet att:

  • Få nya perspektiv på din utmaning
  • Utveckla produkt- och tjänstekoncept ur ett hållbarhetsperspektiv
  • Skapa kontakt med unga, kreativa talanger med nya kompetenser

Så här går det till

När utmaningen är satt sätter vi samman en grupp om två studenter som matchar just er utmaning där en av dem har huvudansvaret för ditt projekt.

Programmet kommer att ha tre fasta träffar: En uppstart, en halvtidsavstämning och en leveranspresentation, men ju mer du engagerar dig i gruppens arbete desto mer får tillbaka!

Förutom din tid och ditt engagemang har programmet en deltagaravgift på 10 000 kr ex moms som faktureras i samband med studenternas arbete.

Ansökan

Vi söker totalt fyra uppdragsgivare till årets omgång med kriterierna att företaget måste vara ett SMF, ha egna produkter eller tjänster och vara hemmahörande i Västerbotten eller Norrbotten.

 

Vill du veta mer om programmet eller vilken utmaning just ditt företag skulle kunna jobba med? Skicka in en intresseanmälan i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort och berättar mer!

Intresseanmälan LTU Business sommar Företag

Kontaktperson

Karoline Pettersson

Projektledare070 – 547 96 28

FINANSIÄRER

?>