AFFÄRSUTVECKLARE

Erik Hagenrud

Vår kollega Erik Hagenrud har de senaste 18 åren arbetat med affärs-, marknads- och exportutveckling av små och medelstora företag i norra Sverige.

Bland annat var han med och startade han upp Exportrådets verksamhet i Västerbotten och Norrbotten 2005. Han har också arbetat som managementkonsult och bidragit med expertis i strategiska utvecklingsfrågor och förändringsledning.

Idag arbetar Erik som senior affärskonsult och projektledare på LTU Business, samt med exportfinansiering i Övre Norrland.

På fritiden trivs han bäst med att umgås med familjen, hobbysnickra, vara ute i naturen, drilla fisk med flugspöet och spela squash.

 

Kontakt
erik.hagenrud@ltubusiness.se
070-237 40 71

Aurorum 1A, Luleå

LinkedIn-profil
TIDIGARE CASE

Cirkulär affärsmodell banar vägen för Umesläp

”Erik med sin kapacitet och förståelse för affärer har fått oss på Umesläp att utveckla ett helt nytt affärsområde med cirkulär ekonomi i fokus.”
– Jonathan Viklund, VD Umesläp

Läs mer

”Tack vare Erik på LTU Business har vi fått möjligheten att titta på framtidens filterteknik, gett oss chansen till att utveckla något helt nytt, hållbart och unikt. Erik har förstått vår expertis och parat ihop oss med RISE för ett spännande projekt och Erik har under hela processen gång gett oss det stöd och den relation vi har behövt för att våga oss på ett sådant stort utvecklingsprojekt.”
– Olle och Kristoffer Sydlén, Racoon Miljöfilter

?>