Engagerad processledare för hållbart byggande

Vill du vara med och leda utvecklingsprojekt inom byggindustrin? Trivs du i skärningen mellan akademi och näringsliv? Gillar att bygga långsiktiga relationer och vill bidra till samhällsutveckling? Då är vi rätt plats för dig.

Placeringsort: Luleå eller Skellefteå

Din roll hos oss

Du leder regionala och interregionala utvecklingsprojekt som syftar till att främja samverkan mellan akademi, industri och samhällets aktörer och det ska i sin tur leda till att byggindustrin blir mer hållbar och cirkulär samtidigt som affärerna utvecklas. Du deltar i den strategiska dialogen och koordinerar arbetet tillsammans med relevanta partners. Du bidrar till att skapa och upprätthålla samarbetsnätverk i norra Sverige och samarbetar även med nationella och internationella akademi- och industrinätverk. Du bidrar både i befintliga projekt och medverkar till att skapa nya.

Du skapar och leder även team internt hos oss som gör att mål och syfte med projekten uppnås på ett optimalt sätt genom att vi hjälps åt och gör det tillsammans.

Vi tror att du passar perfekt för den här rollen om du:

  • Har flerårig erfarenhet av projektledning och processledning, i utvecklingsprojekt gärna i samverkan mellan akademi och näringsliv
  • Har kunskap eller erfarenheter från byggindustrin, samt ett intresse att vara med och bidra till att utveckla en hållbar framtid i norra Sverige
  • Har relevant högskole-/universitetsexamen
  • Är en naturlig och prestigelös ledare som tar initiativ och driver utvecklingen framåt
  • Trivs med att jobba tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål
  • Är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Din personlighet

Vi tror att du kommer att stormtrivas med oss om du:

Har för vana att behandla dina teammedlemmar och kollegor med omtanke, att ställa upp för dem och vara generös med din kompetens – och att själv be om hjälp när du behöver den
Kan möta människor på ett prestigelöst sätt som skapar förtroende och förutsättningar för långsiktiga relationer
Kan ta stort personligt ansvar för ditt arbete och vill engagera dig i kollegornas och bolagets utveckling
Vågar ta en vägledande roll och på ett professionellt sätt levererar det värde som våra kunder behöver
Är kreativ och kan hitta nya tillvägagångssätt som fungerar i verkligheten
Kan ge och ta feedback

Om oss

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som utan egen vinning arbetar för en bättre framtid. Vi bidrar till framsteg och tillväxt i flera branscher och samhällsviktiga områden, genom att leda gränsöverskridande samarbeten och hjälpa modiga ledare, entreprenörer och forskare framåt.

Hos oss kommer du in i ett kreativt team med stark gemenskap och stort engagemang. Vi erbjuder dig en dynamisk miljö där du kommer att ha goda möjligheter att göra skillnad och utvecklas.

I dag är vi ett fyrtiotal medarbetare i Norrbotten och Västerbotten. En del är nyexaminerade och i början av karriären medan andra är erfarna affärsutvecklare som startat bolag, varit vd:ar och suttit i bolagsstyrelser, gemensamt för alla är att vi med vår kunskap och erfarenhet vill bidra till din utveckling.

Vårt löfte till dig

LTU Business arbetar för en bättre framtid och ditt arbete hos oss kommer att präglas av en positiv framåtanda. Vi skapar möjligheter för våra kunder, för samhället och för dig som är vår medarbetare. Vi är lyhörda för dina idéer och erbjuder dig en plattform där du kan utforska nya riktningar i ditt yrkesliv och forma en vardag som passar dig.

Som arbetsgivare arbetar vi målmedvetet för att skapa en stark gemenskap, delaktighet och ett stort ömsesidigt förtroende. Därför är det naturligt för oss att alla medarbetare bjuds in att delta i vår egen affärsplanering och företagsutveckling. Vi har flera sociala grupper inom företaget som arrangerar gemensamma sportaktiviteter, afterworks, utflykter och mycket mer!

Kontakt för mer information

Om du har frågor eller vill prata mer med oss är du mer än välkommen att höra av dig till:

Maria Josefsson
Rekryteringskonsult, AxÖ Consulting
Tel 070-842 23 35
maria.josefsson@axoconsulting.se

Johan Bergström
Affärsutvecklare/ Konsultchef, LTU Business
Tel 070-218 59 19
johan.bergstrom@ltubusiness.se

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2023.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Axö Consulting.

Ansök här

Hur är det att jobba hos oss?

Du kanske vill veta mer om hur det är att jobba hos oss? Här kan du läsa mer om vår historia, våra värderingar och vad vi erbjuder dig.

Läs mer
?>