Bli en av oss!

Vill du vara med och förbättra framtiden i norra Sverige?
Vi söker dig som vill växa med oss och hjälpa våra globala kunder och partners att utveckla innovationer, affärsstrategier och samarbeten som leder till en bättre framtid.

Just nu söker vi

Affärsdriven kommunikatör (vikariat)

Nu söker dig som är en värderingsdriven och engagerad kommunikationsspecialist som trivs med utmaningen att kombinera strategiskt ansvar med operativt genomförande. Tjänsten är ett vikariat på 1 år (möjlighet till förlängning) med start i november 2020.

Läs mer
Just nu söker vi

Affärsutvecklare med hjärtat i norr

Tillsammans med medarbetare som har en stark passion hjälper du våra kunder och regionen som helhet att utvecklas. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en bredd av kunder och uppdrag i samverkan med Luleå tekniska universitet, ibland med kommuner och ibland med forskningsinstitut i Sverige eller någonstans i Europa.

Till jobbannonsen
Spontanamälan

Bli tipsad om när nya tjänster kommer ut

Vi vet hur det är – mycket ska stämma när man byter jobb. Kanske är det inte rätt tidpunkt för dig just nu, eller känns inte den här rollen helt rätt för dig?

Då vill vi tipsa om att höra av dig till oss med en intresseanmälan så att vi har dina kontaktuppgifter och kan tipsa dig nästa gång något är på gång.

Skicka intresseanmälan