Bli en av oss!

Var med och skapa en bättre framtid

Samhället behöver ställas om och den enda vägen till framgång är tillsammans. Vi är ett gäng doers – strateger, affärsutvecklare, möjliggörare och innovationspraktiker som arbetar för just detta.

Lediga jobb

Just nu söker vi

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med dig som har akademisk examen och erfarenhet som:

  • Affärsutvecklare
  • Managementkonsult
  • Innovationsledare
  • Senior projektledare

Hör av dig och berätta för oss vem du är!

Vad vi erbjuder dig

LTU Business arbetar för en bättre framtid och ditt arbete hos oss kommer att präglas av en positiv framåtanda. Vi skapar möjligheter för våra kunder, för samhället och för dig som är vår medarbetare. Vi är lyhörda för dina idéer och erbjuder dig en plattform där du kan utforska nya riktningar i ditt yrkesliv och forma en vardag som passar dina intressen och förutsättningar.

Här blir du en viktig och uppskattad medlem i ett team med en stor bredd av perspektiv och erfarenheter. En del av oss är nyexaminerade och i början av våra karriärer. Andra är erfarna affärsutvecklare som startat bolag, varit vd:ar och suttit i bolagsstyrelser. Vi strävar efter att skapa arbetsgrupper som möjliggör ett ömsesidigt utbyte av kunskap.

Vi arbetar proaktivt för att alla våra medarbetare ska växa i sin profession: genom vidareutbildning, erfarenhetsutbyte, mentorskap och möjligheter för var och en att ta sig an nya och större utmaningar. Vi tror att det ger oss som individer en varaktig känsla av meningsfullhet och att vi samtidigt levererar ännu bättre som tjänsteföretag.

Som arbetsgivare arbetar vi målmedvetet för att skapa en stark gemenskap, delaktighet och ett stort ömsesidigt förtroende. Därför är det naturligt för oss att alla medarbetare bjuds in att delta i vår egen affärsplanering och företagsutveckling. Vi har flera sociala grupper inom företaget som bland annat arrangerar gemensamma sportaktiviteter, after works och utflykter.

Våra värderingar

Våra värderingar är mer än utvalda ord. De är grunden i allt vi gör. De beskriver vilka vi är, vad vi står för och hur vi agerar. De vägleder oss i våra beslut och bygger upp vår kultur.

Resultatfokuserade

Vi vet att varje uppgift kräver rätt kunskaper, färdigheter och metoder, men också glädje, motivation och energi. Tillsammans skapar vi våra bästa förutsättningar. Vi använder feedback för att utveckla oss själva och våra relationer, och med världsledande forskning i ryggen bygger vi vår verktygslåda. På det sättet kan vi möta nya behov och ligga steget före. Vår högsta prioritet är att nå målet, så snabbt och säkert som möjligt. Det är vårt löfte till våra kunder.

Intraprenöriella

Att vara intraprenör är att driva förändring, innovation och utveckling. På LTU Business delar vi en gemensam drivkraft och vilja att skapa en bättre framtid. Vi är en katalysator för samarbete och synergieffekter, där vi ofta tar den ledande rollen i projekt som svarar upp mot globala utmaningar. På samma sätt engagerar vi oss i vår egen utveckling. Var och en tar initiativ. Vi delar ett stort inflytande och ansvar för vad vi gör och hur vi gör det. Det bygger vår passion.

Modiga

Vi finns till för att hjälpa andra framåt, på en väg som ofta är outforskad och utmanande. Vi svarar upp mot deras mod. Vi ställer de frågor vi måste för att förstå. Vi är öppna med vad vi kan och vad vi tror på för att skapa tillit och förtroende. Vi stöttar varandra och utmanar oss själva och vår uppfattning om vad som är möjligt, så att vi kan hjälpa våra kunder att ta längre, snabbare och säkrare kliv mot ännu större mål. Det är vår adrenalinkick.

”Att ta hjälp av LTU Business och den expertis som de har är verkligen något jag kan rekommendera, framförallt när man som företag är ivrig och snabbt vill komma framåt.”

Johan Hedlund, Neava Technologies
Om oss

Vilka är LTU Business?

Vi  verkar i en unik skärning mellan akademi, näringsliv och myndigheter och strävar efter att nyttja våra norrbottniska rötter, regionala kunskap och erfarenhet från nationella och internationella uppdrag för att stärka norra Sveriges konkurrenskraft.

Läs mer
Historia

Vår story

Affärsutveckling är en av grundstenarna i LTU Business verksamhet och målsättningen har alltid varit att stärka regionens konkurrenskraft. Stiftelsen Centek bildades hösten 1983 för att vara länken mellan den dåvarande Högskolan (i dag Luleå tekniska universitet) och Norrbottens län (idag Region Norrbotten).

Läs mer
sizer
?>