Vi välkomnar Jonas Hjelm

Jonas Hjelm kommer närmast från RISE där han inom koncernen varit högsta chef för kommersialisering och nyttiggörande av forskning. Han har även varit chef på bland annat Alfa Laval, Manpower/Experis och 1177 Vårdguiden. Och så har han varit strategikonsult inom energisektorn.

Hej Jonas! Vad lockade dig till LTU Business?
– Jag längtade tillbaka till konsulthantverket och den dynamik som uppstår när man får lära sig av och leverera i olika uppdrag. Att jag lockades specifikt av LTU Business beror på att jag i mina tidigare samarbeten med företaget verkligen har uppskattat kombinationen av proffsighet, integritet och varma människor.

Vad kommer du att jobba med på LTU Business?
– Jag brinner för affärs-/uppdragsstyrd förflyttning av komplexa verksamheter. Här ser jag fram mot att bidra i affärsutvecklingen av bl.a. testbäddar, men också att jobba med innovationsledning och strategier. Sveriges innovationssystem har många styrkor men också stora svagheter vad gäller bland annat nyttiggörande och bolagsstarter. Här känner jag att jag kan bidra. Jag kommer också att jobba med försäljning av hela LTU Business kapacitet.

Vad ser du mest fram emot?
–  Att jobba i team och kämpa tillsammans med kollegor, som jag kan lära mig av. Det är jag säker på att jag kommer att mötas av på LTU Business.

Välkommen Jonas!

sizer
?>