Vi välkomnar Ann-Sofie Lund och Angelica Vang

LTU Business har nyligen värvat ytterligare två nya medarbetare till teamet i Luleå.

Ann-Sofie Lund är journalist i grunden och har bland annat arbetat för TV4 Norrbotten, 24 Norrbotten och Norrbottens-Kuriren. De fem senaste fem åren har hon jobbat på den kommersiella sidan inom Norr Media, som försäljningschef.

Angelica Vang kommer närmast från Luleå tekniska universitet där hon jobbade som projektledare på Studentrekryteringen och Career center, med event och projekt kopplat till universitetets nuvarande studenter och presumtiva studenter. Angelica har även arbetat 10 år på Skatteverket som handläggare, projektledare och informatör.

Hej Ann-Sofie och Angelica! Vad kommer ni att jobba med på LTU Business?

Ann-Sofie: – Kommunikation i olika former. Framför allt på strategisk nivå i de spännande projekten vi är inblandade i, men jag kommer också dra nytta av min bakgrund som reporter och skriva, fota och filma en del. Efter en liten paus från det känns det superkul att få kombinera det med mer strategiska uppdrag.

Angelica: – Jag kommer främst jobba som projektledare och producera event för Luleå tekniska universitet men även inom andra tillväxtskapande projekt tillsammans med våra samarbetsparters.

Vad ser ni mest fram emot?

Ann-Sofie: – Att lära mig mer om nya branscher, av alla kompetenta kollegor här på LTU Business. Men också att få bidra till en positiv utveckling i vår region, genom kommunikationen.

Angelica: – Jag ser fram emot att få vara med och skapa minnesvärda och värdefulla möten, event och aktiviteter som bidrar till tillväxt för vår region. Men jag ser även framemot att få lära och inspireras av mina kompetenta kollegor här på LTU Business.

Varmt välkomna Ann-Sofie och Angelica!

sizer
?>