Vi välkomnar Katharina Saalo

Katharina Saalo är civilekonom och har under många år arbetat internationellt. Hon kommer närmast från startup-världen i Luleå och har tidigare varit global affärsutvecklare på Business Sweden med ansvar för Västerbotten.

Vad kommer du att jobba med på LTU Business?
– Jag kommer främst att jobba med att utveckla och stötta små och medelstora företag i vår region i allt från produktutveckling till marknads- och tillväxtfrågor. Till min hjälp har jag LTU Business breda tjänsteportfölj, otroligt kompetenta kollegor på LTU Business och ett nära samarbete med RISE och Luleå tekniska universitet.

Vad har du gjort tidigare? 
– I grunden är jag civilekonom med erfarenhet avfrån olika positioner i både tillverkande och tjänsteföretag främst inom organisation, marknad och försäljning i en internationell kontext.  Innan LTU Business så var jag bland annat på ett startup bolag, Ozoneair, i Luleå och innan dess var jag ett antal år på Business Sweden som Global affärsutvecklare med ansvar för Västerbotten.

Vad ser du mest fram emot?
– Att få vara del av ett affärsutvecklingsbolag i framkant, där kollegor trivs tillsammans och drivs av gemensamma mål som exempelvis att skapa tillväxt för vår region och göra gott för Norra Sverige.

Varmt välkommen till LTU Business Katharina!

sizer
?>