Vi välkomnar Susanne Sundström

Susanne Sundström har en bakgrund inom event och projektledning, närmast i en roll på Luleå tekniska universitet där hon fokuserat på samverkan mellan studenter och näringsliv.

Hej Susanne! Vad kommer du att jobba med på LTU Business?

– Jag kommer främst att arbeta med att projektleda och producera event för Luleå tekniska universitet men även inom andra tillväxtskapande projekt tillsammans med våra samarbetspartners. Utöver det kommer jag även att marknadsföra universitetets idéstöd för våra studenter.

Vad har du gjort tidigare? 

– I grunden är jag ekonom och har framför allt arbetat med projektledning och event i olika befattningar. Närmast kommer jag från Luleå tekniska universitet där jag arbetat som projektledare för interna och externa projekt främst kopplat till samverkan mellan studenter och näringsliv. Innan dess arbetade jag i tio år som producent och projektledare hos en researrangör i Stockholm. Att vara kreativ och producera meningsfulla upplevelser har alltid legat mig varmt om hjärtat.

Vad ser du mest fram emot?

– Att få bidra i intressanta projekt och skapa värdefulla möten som bidrar till tillväxt för vår region och att få jobba tillsammans med alla kompetenta och härliga kollegor här på LTU Business.

Varmt välkommen Susanne!

sizer
?>