Vi välkomnar Linnea Johansson och Johanna Erström

Från vänster: Johanna Erström och Linnea Johansson

LTU Business har nyligen värvat ytterligare två nya medarbetare till teamet i Luleå.

Linnea Johansson är civilingenjör inom industriell ekonomi, och flyttade till Stockholm efter studierna vid Luleå tekniska universitet för att arbeta inom bygg och fastighet. Närmast som konsult på Sweco Management med uppdrag inom projektledning och verksamhetsutveckling.

Johanna Erström är utbildad ekonom vid Luleå tekniska universitet med specialisering företagsekonomi inom ledarskap och affärsutveckling. Hon har tidigare arbetat inom handel som försäljningsledare inom färskvaror, och senast som redovisningskonsult på Ernst & Young.

Hej Linnea och Johanna! Vad kommer ni att jobba med på LTU Business?

Linnea: – I första hand kommer jag att arbeta som projektledare och affärsutvecklare kopplat till de stora industrisatsningarna som sker här uppe just nu. Det kommer bland annat behöva byggas 100 000 nya bostäder i norra Sverige samtidigt som byggbranschen ska bli fossilfri enligt färdplan 2045. För att klara utmaningarna behöver vi samla branschen och hitta nya samarbetsformer, både företagen emellan och tillsammans med akademin. Det är där vi på LTU Business kommer in!

Johanna: – Jag kommer jobba som konsult inom affärsutveckling och kommer arbeta mot näringsliv, myndigheter och offentliga organisationer. Det handlar framför allt om att hjälpa våra kunder och partners med att upptäcka potentialen i nya idéer, skapa strategier och systematisera processer.

Vad ser ni mest fram emot?

Linnea: – Att få arbeta med uppdrag som bidrar till nytta och utveckling av regionen och att få arbeta med alla härliga och kompetenta kollegor här på LTU Business. Efter fem år i Stockholm ser jag även fram emot en riktigt kall vinter!

Johanna: – Jag ser fram emot att få hjälpa våra kunder i deras utvecklingsresa! Att få bidra till innovation och utveckling av näringslivet i norr. Det finns otroligt mycket kompetens på LTU Business, jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med mina kollegor och att få ta del av deras expertis och erfarenheter.

Varmt välkomna Linnea och Johanna!

 

sizer
?>