Vi välkomnar Moa Thorneus och David Nilsson

LTU Business har värvat två nya medarbetare.

Moa Thorneus är nyexaminerad från Umeå universitet där hon studerat till civilekonom med inriktning på service management.

Även David Nilsson kommer direkt från studierna. Han är precis klar med sin ekonomiutbildning med inriktning affärsutveckling och ledarskap på Luleå tekniska universitet.

Hej Moa och David! Välkomna till LTU Business. Hur känns det att ha landat era första jobb efter studierna?

Moa: –  Det känns jättekul att ha börjat hos en arbetsgivare där jag har stor chans att utvecklas! Jag började tre dagar efter examen, så det var verkligen direkt ut i verkligheten. Det är jag väldigt tacksam över.

David: –  Toppen! Jag har precis flyttat till Sävast och kommer kunna pendla, vilket känns fint. Jag ville verkligen vara kvar i Norrbotten efter studierna.

Vad kommer ni att jobba med på LTU Business?

Moa: –  Jag kommer jobba med affärsutveckling och strategitjänster. Hjälpa forskare och näringsliv att förstå marknaden och skapa strategier för att hjälp dem att växa.

David: – Som managementkonsult. Jag kommer jobba i varierande uppdrag mot olika industrier, och precis som Moa stötta näringslivet med strategitjänster.

Vad ser ni mest fram emot?

Moa: –  Jag ser fram emot att jobba med kompetenta, drivna människor. Jag ser också fram emot att utvecklas i rollen som konsult samt hjälpa företag i norr och bidra till utvecklingen av regionen!

David: – Ett väldigt varierat arbete och mycket kompetensutbyte med kollegor. Även personlig utveckling och kunna bidra till att utveckla näringslivet och sätta Norrbotten på kartan!

 

sizer
?>