Välkommen till oss, Lars Oscarsson!

Lars Oscarsson är ny projektledare hos oss på LTU Business. Lars har en Civilekonomexamen från Handelshögskolan i Umeå. Han har bland annat byggt upp SGS DNA i Köping och jobbat som redovisningschef och serviceingenjör på Tetra Pak i Lund. Senast kommer han från en tjänst som produktansvarig på Lindbäcks Bygg där han de senaste elva åren drivit utvecklingsprojekt.

Hej Lasse! Vad kommer du att jobba med på LTU Business?
Jag kommer vara projektledare inom en gemensam samverkansplattform för byggsektorn i Sverige, Norge och Finland. Syftet med den är att stärka konkurrenskraften i små- och medelstora byggföretag på nordkalotten och jobba med hållbart byggande i kallt klimat. Det går under namnet Sustainable Construction and Build Environment in Arctic Climate. 

Vad ser det du mest fram emot?
Att kunna vara med och utveckla branschen och att få möjlighet att testa alla mina idéer i större skala än tidigare. Jag har under mina första veckor fått ett varmt välkomnande av kollegorna och det känns kul att få utvecklas tillsammans med likasinnade, både här på LTU Business men också inom övriga organisationer som jag kommer samverka med.

Vilken är din viktigaste drivkraft?
Jag är väldigt uthållig och lyssnar gärna på andra. Jag försöker förstå olika perspektiv och ta in kunskap från flera håll. Det är egenskaper som gör att jag har lätt att se behovet som finns, vilket är viktigt när man jobbar med utveckling.

Vad skrattar du åt?
Underfundig humor som innehåller fyndiga och rappa kommentarer som överraskar och på något sätt sätter huvudet på spiken.

Här kan du läsa mer om Sustainable Construction and Build Environment in Arctic Climate som Lars är projektledare för! LÄNK

sizer
?>