Vi välkomnar Erik Hagenrud

Erik Hagenrud läste till civilingenjör vid Luleå tekniska universitet och efter några år i Stockholm på Ericsson och som managementkonsult flyttade han norrut igen. 2005 startade han upp Exportrådets verksamhet i Norr- och Västerbotten och har sedan dess arbetat med export-, marknads- och affärsutveckling i SMF i norra Sverige. Erik kommer närmast från en egen konsultverksamhet.

Hej Erik! Vad kommer du att jobba med på LTU Business?
–  Jag kommer att arbeta med RISE-uppdraget i Norr- och även Västerbotten och hur vi tillsammans kan stötta regionens små- och medelstora företag med att anpassa och utveckla deras tekniska lösningar så att de blir mer gångbara och attraktiva på en internationell marknad.

Vad ser du mest fram emot?
– LTU Business har både förflyttats och utvecklats åt rätt håll de senaste åren. Det känns riktigt kul att få vara med i en miljö som växer och som är full av kompetenta kollegor, samt att få fortsätta utveckla det som jag brinner för; att utveckla SMF i norra Sverige. Jag hoppas också att min erfarenhet och mina kontakter och nätverk skall både stötta våra SMF och även LTU Business.

Varmt välkommen Erik!

sizer
?>