Vi välkomnar Erik Hagenrud

Erik Hagenrud läste till civilingenjör vid Luleå tekniska universitet och efter några år i Stockholm på Ericsson och som managementkonsult flyttade han norrut igen. 2005 startade han upp Exportrådets verksamhet i Norr- och Västerbotten och har sedan dess arbetat med export-, marknads- och affärsutveckling i SMF i norra Sverige. Erik kommer närmast från en egen konsultverksamhet.

Hej Erik! Vad kommer du att jobba med på LTU Business?
–  Jag kommer att arbeta med RISE-uppdraget i Norr- och även Västerbotten och hur vi tillsammans kan stötta regionens små- och medelstora företag med att anpassa och utveckla deras tekniska lösningar så att de blir mer gångbara och attraktiva på en internationell marknad.

Vad ser du mest fram emot?
– LTU Business har både förflyttats och utvecklats åt rätt håll de senaste åren. Det känns riktigt kul att få vara med i en miljö som växer och som är full av kompetenta kollegor, samt att få fortsätta utveckla det som jag brinner för; att utveckla SMF i norra Sverige. Jag hoppas också att min erfarenhet och mina kontakter och nätverk skall både stötta våra SMF och även LTU Business.

Varmt välkommen Erik!

God jul och gott nytt år!
Vi välkomnar Katharina Saalo
Nu startar Norrlandsnavet
Hur vi hanterar Covid-19
sizer