LTU Business lanserar podd om mentorskap

”Latitude 66-podden” är framtagen av LTU Business och utvecklingsprogrammet Latitude 66 Mentorship. Podden fokuserar på olika aspekter av det goda mentorskapet.

Podden leds av Helena Karlberg, LTU Business som tillsammans med Monica Äijä-Lenndin är projektledare för Latitude 66 Mentorship.

– Det känns roligt att kunna inspirera och göra fler uppmärksamma på möjligheterna med mentorskap genom att lyfta olika ledares perspektiv och erfarenheter på det här sättet, säger Helena Karlberg.

I poddens premiäravsnitt får lyssnarna möta Johanna Grimståhl, vd och partner på Brightnest. Ytterligare fyra avsnitt med fyra andra gäster är planerade i poddens första omgång.

Lyssna på det första avsnittet av podcasten här. Podden kommer inom kort även att bli tillgänglig på bland annat Apple Podcasts, Google Podcasts och Spotify.

Fram till 13 mars finns fortfarande möjlighet att ansöka om deltagande i kommande års omgång av Latitude 66 Mentorship. Deltagare ges möjlighet att engagera sig i ett unikt nätverk med 200 ledare i Norrbotten.
Läs mer och anmäl intresse.

Latitude 66 Mentorships finansiärer

sizer
?>