Idéutvecklare för studenter

Vill du vara med och forma norra Sveriges framtid? Nu stärker vi vårt team med nya medarbetare och söker dig som vill bidra till att studenter utforskar sina idéer och entreprenöriella förmågor. Hos oss kommer du att ta stora utvecklingskliv samtidigt som du får göra skillnad för många.

Placeringsort: Luleå

Din roll hos oss

Som Idéutvecklare arbetar du i team med juniora och seniora kollegor för att hjälpa målgruppen på deras utvecklingsresa. Arbetet består till stor del av att möta dem på mässor och event, i klassrummen och andra mötesplatser på campus för att kommunicera universitetets erbjudande.

När en faktisk idé finns att utveckla är du en resurs i den första fasen. Genom coachande frågor och guidning i vår metod Innovation Due Diligence™ hjälper du studenten och idén framåt.

Du får också internutbildning i våra arbetssätt och metoder för marknadsvalidering.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Planering, genomförande och uppföljning av föreläsningar, informationsinsatser och andra event som inspirerar studenter att utveckla sina idéer
 • Rådgivning kring idéer
 • Planering och beställning av verifieringsaktiviteter
 • Samarbete med övriga ekosystemet kring idéer, nyföretagande och innovation

Vi tror att du passar perfekt för den här rollen om du:

 • Har en relevant akademisk utbildning
 • Har kunskap och/eller erfarenhet av affärer och idéutveckling
 • Är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har ett intresse att vara med och bidra till att utveckla en hållbar framtid i norra Sverige
 • Trivs med att jobba tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål

Är vi rätt för dig? 

Vi tror att du kommer att stormtrivas med oss om du:

 • Har för vana att behandla dina teammedlemmar, kunder och kollegor med omtanke, att ställa upp för dem och vara generös med din kompetens – och att själv be om hjälp när du behöver den
 • Kan möta människor på ett prestigelöst sätt som skapar förtroende och förutsättningar för långsiktiga relationer
 • Kan ta stort personligt ansvar för ditt arbete och vill engagera dig i kollegornas, kundernas och bolagets utveckling
 • Vågar ta en vägledande roll och på ett professionellt sätt levererar det värde som våra kunder behöver
 • Är kreativ och kan hitta nya tillvägagångssätt som fungerar i verkligheten
 • Kan ge och ta feedback

Om oss

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som utan egen vinning arbetar för en bättre framtid. Vi bidrar till framsteg och tillväxt i flera branscher och samhällsviktiga områden, genom att leda gränsöverskridande samarbeten och hjälpa modiga ledare, entreprenörer och forskare framåt.

Hos oss kommer du in i ett kreativt team med stark gemenskap och stort engagemang. Vi erbjuder dig en dynamisk miljö där du kommer att ha goda möjligheter att göra skillnad och utvecklas.

I dag är vi ett fyrtiotal medarbetare i Norrbotten och Västerbotten. En del är nyexaminerade och i början av karriären medan andra är erfarna affärsutvecklare som startat bolag, varit vd:ar och suttit i bolagsstyrelser, gemensamt för alla är att vi med vår kunskap och erfarenhet vill bidra till din utveckling.

På LTU Business brinner vi för att hjälpa våra kunder med strategier för innovation, utveckling och tillväxt. Våra hjärtan klappar hårdast för norra Sverige och hållbar regional utveckling men vi har också vuxit kraftigt internationellt de senaste åren och jobbar med ett flertal europeiska uppdrag.

Vårt löfte till dig

LTU Business arbetar för en bättre framtid och ditt arbete hos oss kommer att präglas av en positiv framåtanda. Vi skapar möjligheter för våra kunder, för samhället och för dig som är vår medarbetare. Vi är lyhörda för dina idéer och erbjuder dig en plattform där du kan utforska nya riktningar i ditt yrkesliv och forma en vardag som passar dig.

Som arbetsgivare arbetar vi målmedvetet för att skapa en stark gemenskap, delaktighet och ett stort ömsesidigt förtroende. Därför är det naturligt för oss att alla medarbetare bjuds in att delta i vår egen affärsplanering och företagsutveckling. Vi har flera sociala grupper inom företaget som arrangerar gemensamma sportaktiviteter, afterworks, utflykter och mycket mer!

Vi har omtanke om dig som medarbetare och erbjuder en arbetsplats där din hälsa och balans i livet är självklara prioriteringar.

Och du – det bästa av allt är att vi ger dig en drivna-kollegor-garanti. Du blir del av ett team kunniga och engagerade kollegor där olika bakgrund och erfarenheter skapar synergi.

Kontakt för mer info
Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, AxÖ Consulting
070-842 23 35, maria.josefsson@axoconsulting.se

Johan Bergström, Konsultchef, LTU Business
070-2185919, johan.bergstrom@ltubusiness.se

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 15 januari. I den här rekryteringen samarbetar vi med Axö Consulting.

Sök tjänsten här

Så är det att jobba hos oss

Dags för ett meningsfullt jobb?

Du kanske vill veta mer om hur det är att jobba hos oss? Här kan du läsa mer om vår historia, våra värderingar och vad vi erbjuder dig.

Läs mer
?>