Kommunikativ och kreativ koordinator

Nu söker vi en kommunikativ och resultatorienterad koordinator som vill bidra till hållbar utveckling inom gruv- och metallindustrin. Du arbetar tätt ihop med teamet hos vår kund Swedish Mining Innovation, ett statligt finansierat initiativ med uppgift att säkerställa en hållbar försörjning av råmaterial som en nödvändig möjliggörare för den gröna omställningen.

Placeringsort: Luleå

Din roll hos oss

Inom det strategiska innovationsprogrammet spelar du en viktig roll i att stötta programchefen genom att hålla ihop den variationsrika verksamheten, bl a utlysningar av innovationsmedel, styrelsearbete, samt programmets kontakt med olika aktörer.

Du projektleder konferenser och olika typer av event/arrangemang, både internt och externt. Från idéutforming och brief till planering, marknadsföring, genomförande och uppföljning.

En viktig del av uppdraget är att tillsammans med programmets kommunikationsstrateg kommunicera via programmets web, nyhetsbrev och sociala kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter

Din roll går ut på att operativt stötta ledningen så att verksamheten går framåt enligt planer och mål. Dina arbetsdagar kommer att bjuda på stor variation i uppgifter. Exempel på dina ansvarsområden:

 • Förbereda underlag till styrelsemöten, skriva protokoll.
 • Möten, konferenser, event från idé till planering och genomförande.
 • Samordna internkommunikation med övriga teammedlemmar och partners kring aktiviteter som t.ex. utlysningar, tävlingar, m.m
 • Vara beställare av externa tjänster vid behov och kvalitetssäkra dessa.
 • Stötta kommunikation med enklare uppgifter som t.ex. att skriva poster för sociala media eller producera nyhetsbrev och publicera på webb.

Vi tror att du

 • Har erfarenhet av koordinerande roller tex inom projekt och event och gillar att ha många bollar i luften, är noggrann och kreativ.
 • Är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift Har erfarenhet av arbete med web och sociala kanaler.
 • Har ett intresse att vara med och bidra till att utveckla en hållbar framtid i norra Sverige
 • Trivs med att jobba tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål

Är vi rätt för dig?

Vi tror att du kommer att stormtrivas med oss om du…

 • Har för vana att behandla dina teammedlemmar och kollegor med omtanke, att ställa upp för dem och vara generös med din kompetens – och att själv be om hjälp när du behöver den.
 • Kan möta människor på ett prestigelöst sätt som skapar förtroende och förutsättningar för långsiktiga relationer.
 • Kan ta stort personligt ansvar för ditt arbete och vill engagera dig i kollegornas, kundernas och bolagets utveckling.
 • Vågar ta en vägledande roll och på ett professionellt sätt levererar det värde som våra kunder behöver.
 • Är kreativ och kan hitta nya tillvägagångssätt som fungerar i verkligheten.
 • Kan ge och ta feedback

Varför LTU Business?

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som utan egen vinning arbetar för en bättre framtid. Hos oss kommer du in i ett kreativt team med stark gemenskap och stort engagemang.

Ditt arbete hos oss kommer att präglas av en positiv framåtanda. Vi skapar möjligheter för våra kunder, för samhället och för dig som är vår medarbetare. Vi är lyhörda för dina idéer och erbjuder dig en plattform där du kan utforska nya riktningar i ditt yrkesliv och forma en vardag som passar dig.

Som arbetsgivare arbetar vi målmedvetet för att skapa en stark gemenskap, delaktighet och ett stort ömsesidigt förtroende. Därför är det naturligt för oss att alla medarbetare bjuds in att delta i vår egen affärsplanering och företagsutveckling. Vi har flera sociala grupper inom företaget som arrangerar gemensamma sportaktiviteter, afterworks, utflykter och mycket mer!

Vi visar omtanke om dig som medarbetare och erbjuder en arbetsplats där din hälsa och balans i livet är självklara prioriteringar.

Och du – det bästa av allt är att vi ger dig en drivna-kollegor-garanti. Du blir del av ett team kunniga och engagerade kollegor där olika bakgrund och erfarenheter skapar synergi.

Hör av dig!

Om du har frågor eller vill prata mer med oss är du mer än välkommen att höra av dig till:

Maria Josefsson
Rekryteringskonsult, AxÖ Consulting
Tel 070-842 23 35
maria.josefsson@axoconsulting.se

Johan Bergström
Konsultchef, LTU Business
Tel 070-218 59 19
johan.bergstrom@ltubusiness.se

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 26 augusti.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Axö Consulting.

Ansök här.

Hur är det att jobba hos oss?

Du kanske vill veta mer om hur det är att jobba hos oss? Här kan du läsa mer om vår historia, våra värderingar och vad vi erbjuder dig.

Läs mer
?>