Kundberättelse

”Jag utvecklas varje dag med mina medarbetare och ägarpartners. Men det finns mer jag vill. Jag vill få kontakter med människor jag annars inte möter och jag vill ha tid att reflektera och inspireras.”

För Johanna Grimståhl, vd och partner på Meramedia, har programmet Latitude 66 Mentorship betytt mycket.

Läs mer
Kundberättelse

”Under kursdagarna snurrar hjärnan på högvarv, det är många intryck och det tar tid att bearbeta i efterhand. Vid varje träff fick jag nya ’aha-upplevelser’ och ny inspiration.”

Christian Rimpi från Jokkmokk deltog i Latitude 66 Mentorship 2018 – 2019 och menar att året betydde mycket för hans utveckling som ledare.

Läs mer

Exempel på våra kunder

Hör av dig till oss!

Använd formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Strategitjänster

Används på sidor med behov/erbjudanden inom våra strategitjänster.

Fick du svar på dina frågor?

Tveka inte inför att ta kontakt med oss! LTU Business är den största strategileverantören i norra Sverige. Vi använder metoder från ledande internationella konsultbolag för att göra strategiska, datadrivna utredningar som ger struktur, riktning och tillväxt. Varje år nyttjar cirka 30 företag våra strategitjänster.

?>